Afficher ce site en français | View this website in English

Bedrijvennetwerkdagen Beurs

Bedrijvennetwerkdagen is een tweedaags fysiek netwerkevent in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

Dit uniek netwerkevent beantwoordt aan een heel dringende nood van ondernemers en bedrijven om in het post-coronatijdperk fysiek samen te komen onder professionals, onderlinge business opportuniteiten te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren.

Als netwerkbeurs biedt Bedrijvennetwerkdagen een overzichtelijk platform van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein en groothandel, transport als de bouw en dienstensector. U kan er alvast ruim 100 bedrijven-exposanten ontdekken waar u uw toekomstig netwerk mee kan uitbreiden Zij staan voor u klaar om er u hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen, om zo samen nieuwe partnerships te realiseren. Bedrijvennetwerkdagen is hiermee het grootste netwerkevent in Limburg van dit jaar!

U legt op Bedrijvennetwerkdagen bovendien niet alleen contacten met mogelijke klanten, leveranciers of partners, u kan er ook interessante randactiviteiten meepikken zoals tal van inspiratiesessies, seminars en speeddates.

Toegang via online registratie.

Kalender

wo 27.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:00
Aanvang - 14:00

do 28.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:00
Aanvang - 14:00

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Bedrijvennetwerkdagen" wordt georganiseerd door Bedrijvennetwerkdagen