Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Toegangskaarten

Toegangsbewijzen voor beurzen worden verkocht aan de kassa’s. Deze bevinden zich voor beurzen in de Trixxo Arena aan de rechterzijde van de toegangsdeuren. Voor beurzen in Expo Hasselt liggen deze links en rechts van de ingang. De kassa’s zijn open tijdens de openingsuren van de beurs in kwestie.

Controleer altijd de officiële website van de beurs voor meer info over toegangsprijzen, voorverkoop, kortingen en openingstijden. De officiële websites staan vermeld bij de info over de beurs in onze kalender. Let op voor malafide ticketverkopers.

De verkoop van tickets voor beurzen valt onder de verantwoordelijkheid van de organiserende partij.

Online

De beursorganisator beslist zelf of hij zijn tickets al dan niet online verkoopt. Je kan best op de officiële website van de beurs (link via de pagina van het evenement in onze kalender) kijken of er online tickets verkocht worden en welke de tarieven zijn. Toegangskaarten zijn altijd te koop tijdens de openingsuren van de beurs aan de kassa.

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement in de kalender voor het correcte begin- en einduur. Zodra de deuren opengaan, kan je tickets aan de kassa verkrijgen en kan je terecht in de bars voor een drankje en een hapje.

Contact

Adres

Trixxo Arena – Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Administratie

Kijk voor de meest gestelde vragen eerst in de rubriek veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord op je vraag, mail dan naar info@ethias-arena.be.

Je kan de administratieve dienst van Trixxo Arena – Expo Hasselt elke werkdag bereiken van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur op het telefoonnummer 03 400 60 60, uit Nederland +32 3 400 60 60. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis).

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.